Virallinen RolloMTB-reitti Ounasvaaralla. Lue lisää>Rollo_MTB-reitti.html

Mikä on Rollo MTB ?


Rollo MTB-hankkeen aikana on pantu alulle Rovaniemen maastopyörätapahtuma ja reittiverkosto. Hankkeessa ovat olleet mukana aktiivisesti Rovaniemen kehitys, Santasport Lapin urheiluopisto, Lapin Safarit ja Ounasvaaran hiihtokeskus Oy sekä lajin harrastajaseura Ounaksen Pyörä-Pojat ry.


OPP:n rooli tulee jatkossa olemaan reitin kunnossapito ja Rollo MTB –kuntotapahtuman toteutus. Tapahtuma järjestettiin viime kesänä ensimmäistä kertaa Rovaniemellä. Tapahtuma saa näillä näkymin jatkoa vuoden 2015 syyspuolella. Kesän 2014 tapahtuma oli SM-kisan yhteydessä, joka nosti tapahtuman vaativuutta. Tulevan vuoden

tapahtuma on enemmän perhetapahtuma, jossa kisamatkoja on tarjolla myös lapsille ja aloittelijoille.


Mukana olevat tahot tarjoavat palvelujaan maastopyöräilijöille. Santasport Lapin urheiluopisto sijaitsee Ounasvaaran päällä. Tarjolla on majoitus ja ruokailupalveluja sekä hienot sisäharjoittelu mahdollisuudet kuntosaleineen, urheiluhalleineen ja kylpylöineen. Lapin Safarit tarjoaa opaspalveluja maastopyöräilystä kiinnostuneille. Tomisto sijaitsee Rovaniemen keskustassa. Ounasvaaran hiihtokeskuksessa on täysiverinen pyöräparkki sekä pyörähuolto. Alueella on myös pyöränpesumahdollisuus.


Rollo MTB-tapahtumareitti löytyy sivustolta ladattavana. Kyseinen reitti on myös merkitty maastoon. Käyttäjät voivat ehdottaa nettisivuille uusia polkuja ja omia reittejään. Sivuilta pyöräilijät löytävät tietoa myös muista Rovaniemen alueen merkkaamattomista pyöräilyreiteistä, joilla voi pyöräillä jokamiehenoikeuksin.


Lisätiedot

Rovaniemen Kehitys Oy / Jaakko Finne

etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

0400 185 515

Rollo MTB-reitin kartta tästä>Rollo_MTB-reitin_kartta.html