Rollobanneri

Tapahtumakutsu


Yleistä

RolloMTB on maastopyöräilytapahtuma Rovaniemellä 16.9.2017. Tapahtumassa ajetaan Ounasvaaran maastossa, jonne on opastettu pysyvä RolloMTB -reitti. Kyseessä onkin keskellä kaupunkia ajettava puistomarathon. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2014 alkaen.

Rollo tapahtumien keskuspaikkana toimii Ounasvaaran Santasport osoitteessa Hiihtomajan tie 2. 96400 Rovaniemi.Reitti ja maasto

Rollo -reitti risteilee Ounasvaaran rinteitä ja kankaita. Reitti lähtee Santasportilta, etenee hiihtostadionin kautta Golf puistolle ja huoltotietä pitkin Golf -kentälle. Sieltä reitti kiipeää sorastettua metsäpolkua pitkin kuntopolulle ja sieltä lopulta Isorakan päälle. Rakalta laskeudutaan laajasti mutkitellen latu-urien molemmin puolin Santasportille. Matkalla on paljon pieniä polkuja, jonkin verran kuntopolkuja ja vähän hiekkatietä.

Rollo -reittikuva


Sarjat ja matkat

RolloMTB
Sarjat Matkat
Miehet 46 km
Naiset 46 km
Miehet 23 km
Naiset 23 km
M 18 23 km
N 18 23 km
   
Joukkuesarja 3 x 46 km

Joukkuesarjaan voi ilmoittaa joukkueeksi vähintään kolme henkilökohtaisiin matkoihin (46 km.) ilmoittautunutta. Joukkuesarjassa ei ole osanottomaksuja henkilökohtaisten maksujen lisäksi. Joukkueen kolmen parhaan jäsenen ajat lasketaan yhteen ja sijoitukset ratkaistaan kokonaisajan perusteella.Osallistumismaksut


Osallistumismaksu RolloMTB:hen on 46 kilometrin matkoilla 30 euroa ja 23 kilometrin matkoilla 25 euroa.
Ilmoittautumislomake löytyy täältä.


Palkinnot

Kaikissa sarjoissa kolme parasta palkitaan.
Lisäksi arvotaan palkintoja kaikkien osallistujien kesken.


Ruokailu ja majoitus

Santasportin tarjoaa ruokailua tapahtumaan osallistuville; ? Ruokailu ei kuulu tänä vuonna osallistumismaksuun.

Santasport tarjoaa majoitusta tapahtumaan osallistuville: Majoitustarjous

Santasport logo
Santasportissa perheille löytyy myös paljon oheistoimintaa:
 • Kylpylä
 • Seikkailupuisto Huima
 • Funpark
 • Vastuut ja velvollisuudet

  Jokainen osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan. Suositeltavaa on, että osallistujalla on joko SPU:n vakuutuksellinen harraste- tai kilpailulisenssi tai muu ko. toiminnan kattava tapaturmavakuutus. Pyöräilykypärän käyttäminen on pakollista.


  Lisätietoja

  Lisätietoja: Olli Lehtoranta, puh. 040 1426870, email: olli.lehtoranta (at) pp2.inet.fi.  Tervetuloa kisaamaan Ounasvaaralle!
  Tapahtumaa sponsoroivat:

  Santasport
  Sampo Apteekki
  Sampo Apteekki
  Seikkailupuisto Huima
  Ounaksen Pyöräpojat